About

Welkom op mijn website!

 

Mijn naam is Tessa van Balen, en ik ben al mijn hele leven bezig met kleuren, tekenen, en uiteindelijk ontwerpen. Sinds 2010 ga ik freelance aan de slag als illustrator, grafisch ontwerpster en animator. Tijdens mijn studie animatie/audiovisuele vormgeving op het Grafisch Lyceum Utrecht, begon ik al kleine opdrachtjes aan te nemen. Niet te lang daarna stond ik als 18 jarig meisje en ‘soort van illustrator’, bij de Kamer van Koophandel op de stoep. Inmiddels studeer ik CMD aan de Hogeschool Utrecht, en heb ik een perfecte balans gevonden tussen ontwerpen en studeren. Tessa Doet staat ingeschreven bij de Beroeps- vereniging voor Nederlandse Ontwerpers (BNO), en daarom hanteer ik alle Algemene Voorwaarden die de vereniging stelt.

 

Wie ben ik?

Ik ben een jonge, enthousiaste en ambitieuze designer met een enorme passie voor alles waar het woord creatief in voor komt. Mijn vorige werkgevers beschreven mij als een nauwkeurige, stressbestendige, sociale én optimistische stagiare of werknemer. Mijn sterktes liggen vooral op creatief vlak (denk hierbij aan visual design, animatie, motion graphics) maar ook campagnes, concepting en social media hebben mijn interesse.

 

Klanten

Nickelodeon, Sanoma, Penny, Bobbi Eden, TT Gymnastics, Mika Agency, Eerstestap.nl, Mycards.nl, Yelloow, StoelSprookjes, De Koffie Tuktuk, King Pizza, De Wederverkoper, Lovelytreats, ABC Domein, Lapor, Benningslaw, 1Letterfouten, Klein Duimpje Kinderopvang, Roos Stoop Dierenarts, Waspoeder, Daniëlle Kelder Teksten & Vertalingen, Bodyshock en meer!

 

 

 

Curriculum Vitae

(klik voor een groter formaat)

 

Tessa van Balen

Prinses Julianastraat 6

2802 JR Gouda

 

Info@tessa-doet.nl

06-33889061

 

Copyright Tessa Doet 2018 | info@tessa-doet.nl | 06-33889061